Rob-GrootIn 1991 ben ik in de accountancy begonnen en heb tot 2005 gewerkt bij een middengroot Accountantskantoor.

Na mijn Heao diploma heb ik de opleiding tot Registeraccountant aan de Universiteit Nyenrode gevolgd en met succes afgerond. Als junior assistent-accountant begonnen, was ik door de jaren heen opgeklommen tot accountant.

In die jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij een groot aantal ondernemingen en in de non-profit sector. De grootte van deze ondernemingen en instellingen varieerde van éénmanszaken tot bedrijven met 50 tot 100 werknemers. Ik hield me voornamelijk bezig met administratieve controle en begeleiding, fiscale aangiften en advisering, en de laatste jaren regelmatig met bedrijfsopvolging en waardebepalingen van ondernemingen.

In 2005 ben ik van start gegaan met Rob Groot Administratie & Belastingadvieskantoor. En niet zonder succes. De cliëntenportefeuille groeit naar verwachting, niet alleen in omvang maar ook in diversiteit; bedrijven uit verschillende branches weten de weg naar ons te vinden. Met mijn bedrijf kan ik mijn eigen visie bepalen en kwaliteit leveren tegen een aantrekkelijke prijs!